El Jenlai, amb vuit jugadors, cau golejat per 17 a 1

El club presenta problemes d’efectius en l’estrena a la Lliga Unida

Golejada d’escàndol en la primera jornada de la Lliga Unida. El Jenlai es va presentar al seu partit contra la UE Santa Coloma B amb només set jugadors de camp, el porter, un suplent (que no va arribar a jugar) i cap entrenador, almenys oficial. Per si això fos poc, al minut 38 l’exequip de primera divisió es va quedar amb set homes per l’expulsió per doble targeta groga de Josep Fusté. Amb aquests condicionants, el resultat no podia ser cap altre que un triomf del filial colomenc, que es va acabar imposant per un aclaparador 17 a 1. Henrique Borges va fer el gol de l’honor per al Jenlai al minut 40, però de ben poc va servir, ja que al descans el resultat ja era de 7 a 1.

Amb aquesta golejada d’escàndol, la UE Santa Coloma es va situar primer líder de la Lliga Unida per davant del Carroi, que va superar per 4 a 2 el Camping Valira Ranger’s per 2 a 4, i del Fundació Kalilu Jammeh Encamp B, que va guanyar pel mateix resultat a l’Sporting Club d’Escaldes. També l’Immobiliària CISA la Massana i la Penya Encarnada van guanyar els seus partits, per 3 a 1 a l’Inter B i 0 a 2 a la UE Extremenya, respectivament, en una jornada sense empats.