El Porto, nou examen per al MoraBanc

El conjunt tricolor disputa aquest vespre el Memorial Quino Salvo a Vigo

El Porto, nou examen per al MoraBancARXIU.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra disputa aquest vespre a Vigo un nou test de pretemporada. Els homes d’Ibon Navarro s’enfrontaran a partir de les 20 hores al Porto dintre del marc del Memorial Quino Salvo, exjugador de bàsquet gallec que va morir amb 58 anys el 2016 a causa d’un càncer. El matx que es disputarà al pavelló d’As Travessas no serà l’únic acte de l’homenatge, ja que abans hi haurà una xerrada col·loqui amb Ibon Navarro i Moncho López (tècnics de MoraBanc Andorra i Porto), i amb Pepe Laso, exentrenador.

La principal novetat de cara a aquest matx és la presència de Shayne Whittington, que encara no ha pogut debutar com a tricolor a causa del trencament fibril·lar que va patir fa unes setmanes a la cama dreta. El pivot va assegurar ahir que “ara mateix em trobo molt bé, i David de Toro [fisioterapeuta de l’equip] ha fet una molt bona feina amb mi”, a més va afegir que “sento que torno al cent per cent, he estat fora tres setmanes i estic més que preparat per jugar”.

Pel que fa al partit, Whittington va manifestar que “hem d’acabar de fer alguns ajustaments abans de l’inici de la pretmporada, i va agregar que “tenim coses a perfeccionar, i aquesta és una oportunitat per millorar el feeling de l’equip”. A més de la novetat del pivot americà amb passaport macedoni, també van viatjar ahir amb l’equip cap a Vigo els jugadors del filial Sani Campara i Hugo Bartolomé. En canvi, no disputaran el partit ni Andrew Albicy ni Michele Vitali, que es troben amb les seleccions de França i Itàlia respectivament. Els dos internacionals del MoraBanc Andorra estan disputant duels de classificació per al Mundial.

tracking