Els clubs no-Eurolliga preparen un canvi de format de la competició

El grup d’entitats, entre les quals hi ha el MoraBanc, presentarà la proposta en l’assemblea de dimarts

Els clubs no-Eurolliga preparen un canvi de format de la competició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Que l’ACB es planteja un canvi en el seu format de competició des de fa anys no és cap secret, i que els clubs Eurolliga, el Reial Madrid, el Barça i el Baskonia, sempre han tingut un interès diferent al de la resta, tampoc. Ara, el gran grup, entre els quals es troba el MoraBanc Andorra, prepara una proposta de cara a l’assemblea general prevista per al pròxim dimarts, segons va avançar ahir el diari As.

Aquest nou projecte estaria pensat de cara a la temporada 2019-2020 o la 2020-2021, com a molt, i inclouria canvis important tant en la part alta de la classificació com en la part baixa. Un dels principals punts seria que del cinquè al dotzè classificat juguessin uns vuitens de final del play-off, mentre els quatre primers passarien directament a quarts de final. A més, a semifinals també es jugaria al millor de tres partits. Per altra banda, el darrer classificat baixaria a LEB or directament, mentre quer el penúltim i l’avanpenúltim es disputarien la permanència en un play-out.

Una de les idees que també hi ha damunt la taula per atreure els clubs Eurolliga, que volen reduir el nombre de partits a través de la disminució d’equips (els agradaria que fossin 16 o fins i tot 14), és que els quatre primers no haguessin de jugar a casa contra els recent ascendits i els dos darrers de la temporada anterior. Tot plegat, però, es troba en una fase embrionària i encara s’ha de debatre a fons la proposta final.

RENOVACIÓ DELS ACORDS AMB EL COMÚ DE LA CAPITAL I CATALANA OCCIDENT

Andorra la Vella. El MoraBanc va renovar ahir dos acords. Un va ser el de col·laboració amb el comú d’Andorra la Vella, en què es va obsequiar la cònsol major, Conxita Marsol, amb una samarreta personalitzada, i l’altre el de patrocini amb Catalana Occident, que seguirà present a la samarreta d’escalfament de l’equip i al pavelló.

tracking