Woods s'imposa al Balcó de Biscaia

Simon Yates segueix líder tot i cedir vuit segons, i Enric Mas puja al tercer lloc

Woods s'imposa al Balcó de Biscaia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El canadenc Michael Woods va endur-se ahir la 17a etapa de la Vuelta a Espanya després d’imposar-se al Balcó de Biscaia, un port inèdit a la ronda ciclista espanyola amb rampes de fins al 24%. El ciclista de l’EF Education First-Drapac va ser un dels escapats del dia i va atacar a menys d’un quilòmetre per al final en un grup en què també hi havia el resident David de la Cruz, Dylan Teuns o Rafal Majka.

Pel que fa a la classificació general, Simon Yates segueix mantenint el mallot vermell de líder, però ahir no va poder respondre a l’atac d’Alejandro Valverde, que li va retallar vuit segons a la taula. Un dels beneficiats del dia va ser el també resident Enric Mas, de només 23 anys, que segueix en línia ascendent en aquest tram final de la Vuelta a Espanya i va situar-se en tercera posició. Després de l’etapa, Mas va assegurar que “ja soc tercer, l’equip està fent una gran feina i estem contents. Ja sabíem que la tercera setmana estaria bé, i aquests dies he tingut bones sensacions”.

El gran perjudicat de la jornada d’ahir va ser Nairo Quintana, que es va deixar més d’un minut respecte al seu company d’equip Valverde, i va caure fins a la sisena posició de la general.

Els ciclistes afronten avui la 18a etapa de la Vuelta, de 186 quilòmetres, entre Ejea de los Caballeros (Saragossa) i Lleida. Una jornada d’entrada tranquil·la, abans de la doble cita del Principat.

tracking