Bàsquet

El Govern rep el MoraBanc per la consecució de la Lliga Catalana

Toni Martí i Olga Gelabert van fer una recepció a l’equip pel títol aconseguit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, van rebre ahir la plantilla i el cos tècnic del MoraBanc Andorra com a reconeixement per la consecució de la Lliga Catalana diumenge passat a Lleida contra l’FC Barcelona Lassa. Primer va ser el torn per fer una foto de família amb els dos trofeus de campió a la plaça Lídia Armengol, i després a l’edifici administratiu el cap de Govern i la ministra van saludar tota la plantilla, membres de l’staff, el director general, Francesc Solana, i el president, Gorka Aixàs.

En el moment dels discursos, Martí va destacar que “el MoraBanc Andorra no és un club qualsevol, ja que no representa una ciutat com la resta d’equips, sinó que aquí representeu a un Estat”. El cap de Govern també va manifestar que “la gran satisfacció és veure com gent tan diversa, amb diferent nivell econòmic o de diferent nacionalitat, tots criden ‘Andorra, Andorra!’ al Poliesportiu quan juga l’equip”.

De la seva banda, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va “agrair el suport inequívoc del Govern” i va assegurar que “és un orgull portar la marca Andorra a la millor lliga d’Europa, i que se’ns reconegui per ser un país”. Mentre que un dels capitans del club, Guille Colom, va explicar que “ser l’andorrà de l’equip és una responsabilitat i poder guanyar aquests títols il·lusiona molt l’afició”.

Per últim, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va declarar que “a poc a poc anem destacant en el món de l'esport i ens anem posicionant en l’àmbit mundial”, i va afegir que “és molt important per al país veure que un equip del territori pugui aixecar una copa, i és una fita que havíem de celebrar i els havíem de rebre aquí”.

El Govern rep el MoraBanc per la consecució de la Lliga Catalana

tracking