Dennis guanya la 'crono' i Simon Yates és més líder

El resident té ara 33 segons respecte a Valverde i 52 amb Kruijswijk

Dennis guanya la 'crono' i Simon Yates és més líderPHOTOGOMEZSPORT

El corredor resident de l’equip BMC, Rohan Dennis, va endur-se ahir la 16a etapa de la Vuelta a Espanya, una contrarellotge de 32 quilòmetres entre Santillana del Mar i Torrelavega. L’australià va volar amb un temps de 37’57”, i va deixar el seu màxim perseguidor, el nord-americà i company d’equip, Joey Rosskopf, a gairebé un minut de diferència, (50”).

Més enllà de la lluita per l’etapa, la màxima atenció estava en veure com quedava la lluita per la classificació general. En aquest aspecte, el resident Simon Yates va ser qui en va sortir més ben parat, ja que va mantenir el seu mallot vermell de líder de la general i va esgarrapar uns segons més respecte dels seus immediats competidors. El segon lloc provisional del podi segueix sent per a Alejandro Valverde, però ara es troba a 33 segons del corredor britànic. L’altre gran triomfador del dia va ser l’holandès Steven Kruijswijk, que va pujar al tercer lloc i és a 52 segons de Yates. Les creus, en canvi, van ser Nairo Quintana, ara és quart, i Miguel Ángel López, que és sisè.