La selecció ja prepara el partit de la Lliga de les Nacions davant del Kazakhstan

La selecció andorrana rebrà dilluns (20.45 h) a l’Estadi Nacional Kazakhstan, el segon rival de la primera edició de la Lliga de les Nacions, la nova competició de la UEFA. Un torneig que Andorra va estrenar de manera molt positiva, amb un meritori empat a Riga davant Letònia (0-0). Un resultat que, de retruc, va permetre als de Koldo Álvarez de Eulate batre un nou rècord d’imbatibilitat i establir-lo ara en 387 minuts, no en 414 com erròniament es va publicar anteriorment. 387 minuts sense encaixar que surten dels quatre partits consecutius que la tricolor ha deixat la porta a zero (Liechtenstein, Cap Verd, Emirats Àrabs i Letònia) i els 27 minuts que van transcórrer des del quart gol de Letònia ara fa gairebé un any fins al final del partit. Avui, la selecció s’exercitarà a la tarda (19.00 h) i abans compareixeran davant els mitjans Koldo i el seleccionador del Kazakhstan, Stanimir Kolev Stoilov.