hoquei patins

La selecció andorrana supera Alemanya i acaba cinquena (6-0)

La selecció andorrana supera Alemanya i acaba cinquena (6-0)WORLD SKATE EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana sub-17 ha acabat de la millor manera la seva participació en l’Europeu de la categoria que s’ha disputat al Palasport Dorando Pietri de Cor­reggio, a Itàlia. Els nois de Roger Corral van golejar ahir Alemanya (6-0) i van cloure el campionat en cinquena posició. Picanyol, en dues ocasions –una de falta directa–, Cortes, Cerqueda, Buen i Caminal van ser els autors dels gols davant la selecció alemanya.

Després d’una primera fase sense aconseguir cap punt i tancant el grup B amb derrotes davant l’amfitriona Itàlia (17-1), Espanya (12-0) i Suïssa (2-7), els andorrans es van refer al segon tram del torneig i han coronat el campionat en una posició força meritòria.

En la lluita per la cinquena plaça, la selecció tricolor va empatar davant Anglaterra (4-4), es va prendre la revenja i va superar Suïssa (5-11), va guanyar Israel (9-2) i va aconseguir l’esmentat 6 a 0 davant Alemanya. El tècnic, Roger Corral, molt satisfet i orgullós, recordava que “l’equip és molt jove i vam jugar una primera fase amb partits complicats i resultats durs”. “La segona fase la vam encarar amb un treball de mentalització important per recuperar l’actitud competitiva i amb un treball tàctic molt bo per exprimir al màxim les nostres opcions”, va explicar. Segons Cor­ral, aquest canvi “ens ha permès acabar fent un campionat molt solvent contra equips amb jugadors molt superiors a nosaltres físicament i acabar cinquens”.

Amb aquest gran resultat, la selecció sub-17 aconsegueix igualar la cinquena plaça en un Campionat d’Europa. Una fita que va certificar la selecció absoluta a la Corunya el passat mes de juliol.

tracking