canoa i caiac

Doria, sense opcions de final a K1

L’andorrana rep una penalització de 52 segons durant la semifinal de caiac

Doria, sense opcions de final a K1CANOE EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alegria de divendres, en què Mònica Doria es va classificar per primera vegada per a unes semifinals de la Copa del Món, que es disputa aquesta setmana al Parc Olímpic de la Seu d’Urgell, no es va allargar durant la jornada d’ahir. La palista andorrana es va quedar sense possibilitats de classificar-se per a la final de caiac després de saltar-se una de les darreres portes, que li va suposar una penalització total de 52 segons i l’adeu directe a qualsevol possibilitat de seguir amb el seu bon paper a la cita mundialista en caiac.

Malgrat l’errada, Doria estava satisfeta de la seva actuació, sobretot després d’haver fet un bon inici de baixada. “Estic molt contenta d’haver pogut estar a una semifinal d’una Copa del Món, era la primera vegada que ho aconseguia. Ha estat una baixada molt correcta, però al final he fet un petit error que s’ha convertit en una conseqüència molt gran i que m’ha deixat fora de cap possibilitat d’estar més amunt. Però igualment, estic molt contenta”, va valorar Doria després de la semifinal.

La palista del Principat tindrà avui una nova oportunitat de seguir superant-se en la semifinal de canoa, per a la qual també es va classificar. L’andorrana sortirà la 24a d’un total de 30 competidores, concretament a les 9.49 hores. Després de l’errada d’ahir, Doria espera poder fer una bona actuació i, si pot ser, colar-se entre les 10 millors. “L’afronto amb moltes ganes. A veure si podem empènyer una mica, estar entre les primeres i fer una final en Copa del Món”, va assenyalar.

tracking