motociclisme

Nova cursa mundialista per a Cardelús a San Marino

Serà la seva novena ‘wild card’ d’aquesta temporada al Mundial

Nova cursa mundialista per a Cardelús a San MarinoTEAM STYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús afronta aquest cap de setmana una nova cita del Mundial de Moto2, concretament al circuit de Missano, on es disputarà el Gran Premi de San Marino. La prova arribarà després de la suspensió de l’última carrera programada, el Gran Premi de Gran Bretanya, que finalment no es va disputar a causa de la pluja caiguda sobre el traçat.

El jove pilot del Team Stylobike va manifestar que té “moltes ganes de tornar a pujar a la meva Kalex després de no haver pogut córrer a Silverstone”. Pel que fa a la prova d’aquest cap de setmana, Cardelús va declarar que creu “que m’hi puc trobar a gust i estar a prop de la resta de pilots de la categoria, però, una vegada més, hauré de complir el procés d’adaptació i aprenentatge del circuit”. L’acció a la pista arrenca divendres amb els primers entrenaments lliures, dissabte serà el torn de la qualificació i per diumenge quedarà la cursa, programada a les 12.20 hores.

Una de les novetats per a aquest Gran Premi de San Marino és el retorn del resident Pol Espargaró, absent a les curses de la República Txeca, Àustria i la suspesa a Anglaterra a causa d’una lesió. El pilot de KTM va rebre ahir l’autorització dels metges i podrà rodar sobre l’asfalt.

tracking