De Marchi guanya a Luintra i Simon Yates segueix líder

L’italià va endur-se el triomf a l’etapa més llarga de la ronda espanyola després d’estar present a l’escapada del dia

De Marchi guanya a Luintra i Simon Yates segueix líderUNIPUBLIC / PHOTOGOMEZ SPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’italià de l’equip BMC Alessandro de Marchi va adjudicar-se ahir l’11a etapa de la Vuelta a Espanya, celebrada entre Mombuey i Luintra, la més llarga de l’actual edició de la ronda ciclista espa­nyola amb 207,8 quilòmetres. La jornada d’ahir comptava a més amb quatre ports de muntanya puntuables, que va fer que ràpidament hi hagués atacs al gran grup a la recerca de l’escapada.

La fuga no va formar-se fins passat l’equador de l’etapa i entre els corredors avançats va colar-se De Marchi, juntament amb noms com Thibaut Pinot o Bauke Mollema, i també el colombià Jhonatan Restrepo. Precisament aquest va ser amb qui el transalpí va jugar-se el triomf d’etapa, ja que tots dos van aguantar junts fins a poc més de tres quilòmetres per a l’arribada, quan De Marchi va fer un atac que no va tenir resposta del colombià i que va suposar el tercer triomf d’etapa a la seva car­rera de l’italià a la Vuelta a Espanya.

A la classificació general no hi va haver canvis i el resident Simon Yates seguirà una jornada més amb el mallot vermell de líder de la general. Alejandro Valverde segueix a un segon.

Avui es disputa la 12a etapa, entre Mondoñedo i el Far d’Estaca de Bares, a Mañón, amb 181 quilòmetres i dos ports.

tracking