Koldo Álvarez s'emporta vint jugadors a Letònia

El tècnic apuja el nombre de convocats per a la Lliga de les Nacions

Koldo Álvarez s'emporta vint jugadors a LetòniaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’estrena a la Lliga de les Nacions, la nova competició de la UEFA que substitueix els partits amistosos, enfronta seleccions d’un nivell similar i dona opció a classificar-se per a l’Eurocopa, està al caure. El conjunt dirigit per Koldo Álvarez va viatjar a Riga ahir i demà (20.45 h) saltarà al Daugava Stadium per jugar el primer partit, contra Letònia, el dar­rer rival en duel oficial.

El tècnic va fer ahir pública la convocatòria per a aquest matx i el de dilluns contra Kazakhstan a l’Estadi Nacional i com a novetat va conformar una llista de 20 jugadors, quan abans era sempre de 18. A la llista no destacava cap absència més enllà de la de Marc Pujol, que encara no està del tot recuperat del genoll, i d’Àlex Martínez i Ricard Fernández, Cucu, que aniran amb la sub-21 al doble compromís a Escòcia i Ucraïna. No seran en aquests duels i sí aniran amb l’absoluta Jordi Aláez, Max Llovera i Joan Cervós, aquest darrer és novetat en una llista en partit oficial, així com Luigi San Nicolás, que ja han estat amb la tricolor en els amistosos disputats aquest any.

Pel que fa a la selecció sub-21, Justo Ruiz també va fer pública ahir una convocatòria de 18 jugadors per als duels de demà a Escòcia (20.30 h) i de dimarts vinent a Ucraïna amb les úniques absències destacades dels tres jugadors convocats amb l’absoluta per a la Lliga de les Nacions.

tracking