Bàsquet

El Morabanc estrena equipacions per a una campanya il·lusionant

El MoraBanc Andorra va presentar ahir les noves equipacions Spalding per a la propera campanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir a la botiga Kilvil Active de Viladomat les noves samarretes Spalding per a la propera temporada davant d’una trentena d’aficionats. El club ha canviat la marca de roba respecte a campanyes anteriors i la firma especialitzada en bàsquet serà l’encarregada de vestir el club tricolor. El president de l’entitat, Gorka Aixàs, va assegurar que “avui és un dia especial, tenim una nova marca, una marca de bàsquet, i a més anem de la mà del millor partner possible, que és Viladomat”.

La primera equipació (que ja es va estrenar dissabte contra el Marnesa) porta una línia continuista amb el predomini del blau fosc, i amb una franja superior groga i vermella per formar la bandera tricolor. La samarreta suplent serà de color blanca i també lluirà la bandera tricolor a la part superior. La sorpresa d’Spalding va arribar amb la tercera equipació, que amb tres franges verticals simulava la bandera del Principat. No hi havia millor encarregat per presentar aquesta samarreta que el capità, Guille Colom, que va manifestar que “aquesta samarreta tricolor és especial perquè que un jugador de la casa i nascut aquí estigui al primer equip és especial i bonic per a tota l’afició”.

L’acte d’ahir va comptar amb tres jugadors del primer equip com a models de les samarretes professionals, Dylan Ennis, Shayne Whittington i Guille Colom, però no van ser els únics encarregats de desfilar. També ho van fer representants de la base per presentar les samarretes que duran les categories inferiors, i la roba de passeig i d’escalfament.

Il·lusió per l'estrena a casa

Els jugadors van aprofitar per repassar l’actualitat de l’equip, que passa pel partit de demà a Escaldes-Engordany contra el Pau Orthez. Un dels nous, Dylan Ennis, va declarar que “m’encanta que puguem jugar aquí per la gent d’Andorra, i segur que ens donen energia”. En el mateix sentit va mostrar-se Guille Colom, que va afirmar: “A veure si podem fer un bon espectacle i la gent gaudeix i s’il·lusiona.”

De la seva banda, el pivot Shayne Whittington va explicar com avança la recuperació de la lesió: “Em trobo realment bé i tot està anant correctament amb la recuperació. Vaig poder fer llançament amb l’equip dilluns, anem pas a pas per poder tornar amb l’equip i espero que pugui ser la propera setmana.”

NOUS HORARIS PER ALS PARTITS DE L'ACB

La Lliga Endesa va anunciar ahir novetats per als horaris de la propera temporada i cada cap de setmana hi haurà cinc franges diferents per encabir els duels. Dissabte es jugarà a les 18.15 i 20.30 hores, mentre que diumenge els partits se celebraran a les 12.30 (13.00 hores en el cas de les Canàries), a les 17.00 i a les 19.15 hores. A més d’aquests canvis, l’ACB va publicar els horaris de tots els partits de la primera volta. Després del debut del MoraBanc contra l’UCAM divendres 28 a les 19.15 hores, els tricolors afrontaran una doble sortida divendres 5 d’octubre contra la Penya (19.15 hores) i diumenge 7 d’octubre contra el Barça (17.00 hores). El següent matx al Poliesportiu serà dissabte 13 d’octubre a les 18.15 hores contra el Baxi Manresa.

El Morabanc estrena equipacions per a una campanya il·lusionant

El Morabanc estrena equipacions per a una campanya il·lusionant

tracking