Oriol Fernández torna a un MoraBanc B rejovenit

El filial disputa el primer partit de pretemporada aquest diumenge

Oriol Fernández torna a un MoraBanc B rejovenitMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Oriol Fernández torna al 5x5. Després d’un any dedicat exclusivament al 3x3, l’andorrà formarà part del MoraBanc B aquesta pròxima temporada i ho compaginarà amb l’altra disciplina. El base va realitzar ahir el seu primer entrenament amb l’equip i va explicar que “el club va contactar amb mi per presentar-me una proposta per tornar a jugar el 5x5 i vam arribar a un acord”.

Al costat es trobarà alguns excompanys, com Cinto Gabriel i Xavi Isern, però tota la resta seran nous. Sani Campara, Valters Veveris i Armans Berkis són els jugadors provinents de fora, mentre que la resta pugen del júnior, menys Hugo Bartolomé. En total, 11 jugadors i la majoria no passen dels 22 anys. “L’equip ha canviat bastant. Una de les opcions que va dir el club per fitxar-me és que fes com de professor i que els joves em segueixin a la pista”, indicava Fernández.

L’objectiu final és patir menys que la temporada passada per salvar la categoria EBA. “Hem de sortir a mossegar i jugar com un equip jove, ser agressius i córrer, i sobretot no tenir por”, indicava el nou entrenador del sènior B, Xavi Luque. Aquest diumenge, l’equip disputa el primer partit de la pretemporada a Lleida corresponent a la Lliga Catalana.

tracking