Nou temporer i Stevic, a prop

El croat Mario Delas reforça el MoraBanc en els entrenaments mentre busca club i hi hagi les baixes de dos dels pivots

Nou temporer i Stevic, a propMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que el MoraBanc Andorra està tot just ficat de ple en la tercera setmana de la pretemporada, les lesions dins la plantilla ja estan fent treballar Francesc Solana. La setmana passada va portar com a temporer Nicolas de Jong, que va estar quatre dies, ja que ràpidament va trobar un lloc on jugar, el Boulazac Basket Dordogne de la Pro A francesa.

Etiquetes:

L’holandès havia d’omplir els buits als entrenaments del nou fitxatge, Shayne Whittington, que encara té per unes tres setmanes més amb un trencament fibril·lar al soli de la cama dreta, i d’Oliver Stevic, que va jugar el tram final de la temporada passada lesionat i es va haver d’operar d’un trencament parcial del tendó d’Aquil·les dret només acabar-la. Va ser el 5 de juny i les primeres previsions apuntaven a tres mesos de recuperació, que es compliran la setmana vinent. En ser període de pretemporada, el MoraBanc no vol forçar més del compte i s’espera que el capità no disputi cap minut en el partit que s’ha de jugar aquest dissabte a Sant Julià de Vilatorta contra el BAXI Manresa de Joan Peñarroya.

Amb tot, no està descartat que ja pugui jugar en el duel contra el Pau Orthez del 6 de setembre a Escaldes-Engordany, així com en la semifinal de la Lliga Catalana a Lleida contra el Divina Seguros Joventut dos dies després. Tot dependrà de l’evolució d’aquests darrers dies. De moment, el serbi va pel bon camí i està en la seva recta final de la recuperació. Ahir va fer els seus 20 primers minuts de treball amb la resta de companys en l’entrenament matinal i va explicar en un vídeo penjat a les xarxes, i en català, que “estic molt content de tornar a la pista amb l’equip”, i que ho feia amb “bones sensacions”.

Mentre Stevic no s’acaba de posar a to i Whittington segueix el seu procés de recuperació, el MoraBanc va incorporar ahir a la tarda un nou temporer, que tindrà una situació similar a la de De Jong. Es tracta del pivot croat de 28 anys Mario Delas, que actualment es troba sense equip. L’ex de l’Obradoiro, entre altres, estarà a Andorra per un període indefinit, però no s’espera que hi sigui fins l’inici de la temporada. No obstant, Delas sí que podria arribar a jugar alguns dels amistosos que té previst l’equip durant els pròxims dies, començant pel d’aquest cap de setmana a Sant Julià de Vilatorta. Tot dependrà de la rapidesa amb la qual el croat trobi un equip per a aquest curs.

NOU 'LOOK'

Primeres imatges de les samarretes El MoraBanc Andorra té previst presentar oficialment les noves equipacions per a la temporada 2018-2019 la setmana vinent, però a les xarxes socials del club ja van donar un primer tast de com lluiran els jugadors durant aquest curs. Spalding ha passat a dissenyar els uniformes i pel que fa al local han volgut mantenir el blau com a color predominant, amb la novetat de dues franges horitzontals a la part alta, una de color vermell i una altra groga, que simulen la bandera tricolor. En la segona, el canvi ha estat més radical. També hi haurà franges horitzontals a la part alta de la samarreta, amb l’afegit d’una blava, mentre que el color predominant serà el blanc en comptes del groc. El club i Spalding també han preparat una tercera equipació, que encara no han desvelat. Sí que mostraran, encara més, l’equipament de local aquest dissabte al primer duel de pretemporada, així com el nou escut, que també presentaran més endavant.

Nou temporer i Stevic, a prop

tracking