Futbol sala

El Sideco FC Encamp frega la sorpresa en el primer partit

Després d’una gran primera part que acaba 0 a 0, l’encert dels noruecs condemna l’equip encampadà

La intenció en aquesta edició de la UEFA Futsal Champions League era competir al màxim i mirar els rivals a la cara. El Sideco FC Encamp va complir amb escreix aquesta premissa en el partit que obria el campionat per als andorrans. L’equip de Lluís Cruz va fer un partit molt seriós i va posar contra les cordes el teòric favorit del grup, el Sandefjord. Malgrat el treball dels encampadans, l’encert als metres finals dels noruecs va ser determinant i el partit va acabar amb derrota per 2-1.

A la primera part, l’Encamp va defensar amb molt d’ordre i va tenir algunes ocasions per obrir el marcador. Es va arribar al descans sense gols i amb una gran imatge de l’equip. L’acció, però, va arribar als primers quatre minuts de la represa, del 23 al 27, que va ser quan es van fer els tres gols del partit. El Sandefjord es va avançar amb un gol de Christiansen, que va ser neutralitzat dos minuts després per Saviola, que ahir va complir el seu partit 100 en competicions de clubs UEFA, en transformar un tir lliure. Només un minut després, el noruec Anthonisen va aconseguir el 2-1 definitiu. Aquest vespre a les 20.30 h, els andorrans disputen el segon partit d’aquesta fase prèvia davant l’amfitrió: l’AllStars de Wiener Neustadt, amb la intenció de mantenir la gran imatge i aconseguir sumar.