Aleksander Ceferin descarta l'entrada del VAR aquest any

El president de la UEFA creu que les regles d’ús encara no són clares

Aleksander Ceferin descarta l'entrada del VAR aquest anyUEFA.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, ha descartat que la tecnologia VAR (videoarbitratge) s’utilitzi en l’actual edició de la Lliga de Campions. Ceferin ha insistit que el sistema s’implantarà en aquesta competició només quan les seves regles d’ús estiguin clares.

“No em convenç encara l’ús del VAR. No sé d’on va venir la informació que el faríem servir a la Lliga de Campions ara”, va comentar Ceferin en declaracions que publica el diari eslovè Ekipa, quan se li va preguntar sobre els rumors que hi havia que el sistema podria ser implementat ja aquesta temporada a partir dels quarts de final. Ceferin va subratllar que encara hi ha molts dubtes sobre l’ús d’aquesta tecnologia, com per exemple qui decideix quan es fa servir, si el col·legiat que dirigeix el partit o l’àrbitre encarregat del sistema de vídeo. “Què és el que els àrbitres veuen i què és el que no veuen? Senzillament no tot està clar aquí, però tots sabem que un dia caldrà utilitzar-lo”.

D’altra banda, el Fòrum Grimaldi de Mònaco acull aquesta tarda (18.00 h) el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions.

tracking