King s'endú la quarta etapa i Simon Yates colpeja primer

El resident a Andorra retalla segons a Kwiatkowski i se situa tercer
Ben King celebra el triomf de la quarta etapa a l'alt d'Alfacar.

Actualitzada 29/08/2018 a les 07:11
El resident a Andorra Simon Yates va ser el primer a colpejar entre els favorits al triomf final de la Vuelta a Espanya en el primer test seriós de muntanya de la present edició. La quarta etapa va portar els corredors des de Vélez, Màlaga, fins a l’alt d’Alfacar, un port de primera categoria en què es van produir els primers atacs. Entre ells, el del britànic, que va retallar fins a 27 segons a l’encara líder Michal Kwiatkowski i va pujar fins la tercera posició de la classificació general, per darrere d’Emanuel Buchmann, que ahir va entrar a meta dos segons més tard que ell.
El del Mitchelton-Scott va donar el primer avís de la present edició, però va ser Ben King qui es va endur la victòria en la quarta etapa després de situar-se en l’escapada i de ser més ràpid que Nikita Stalnov i Pierre Rolland en l’esprint als darrers metres.

La muntanya seguirà estant present avui, tot i que en menor mesura, en la cinquena etapa, que portarà els ciclistes a recórrer 188 quilòmetres entre Granada i Roquetas de Mar. Entremig, hi haurà un port de tercera categoria, l’alt d’Órgiva i un de segona, l’alt del Marchal, tot i que el final serà per als esprintadors.