Neymar assegura a Barcelona que seguirà al PSG

Neymar assegura a Barcelona que seguirà al PSG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Neymar Jr. va sorprendre ahir els seus excompanys de l’FC Barcelona quan va aparèixer a l’entrenament per fer una visita exprés aprofitant que a la tarda tenia un torneig de pòquer amb Gerard Piqué. El brasiler va parlar per a TV3 en l’acte de la tarda i quan va ser demanat pels rumors que el situen al Reial Madrid va assegurar que “tinc contracte amb el PSG i estaré allà”, donant a entendre que, almenys de moment, no té pensat vestir de blanc.

Neymar, que va acceptar que “trobo a faltar” els excompanys del Barça, va parlar per a Mundo Deportivo d’un hipotètic duel de Champions contra el seu exequip. “Seria complicat enfrontar-me al Barça a la Champions”, va indicar el brasiler, que reconeixia que li faria il·lusió jugar davant els seus excompanys, però no contra el Barça com a club.

També va parlar en aquest acte Piqué, que va ser demanat per la possibilitat que Pogba fitxi pel Barça en un futur proper. “Pogba és un gran jugador, ja veurem en un futur si canvia d’equip. Seria bo que vingués i ens faria feliços, però s’ha de respectar un jugador que és del Manchester. És el seu club i si algú ha de dir alguna cosa, han de ser ells”, va comentar el central blaugrana.

tracking