Arrenca la Vuelta més oberta i amb més pes andorrà

Els 176 ciclistes enceten la prova a Màlaga amb una contrarellotge

Arrenca la Vuelta més oberta i amb més pes andorràBAHRAIN-MERIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Vuelta a Espa-nya 2018 arrenca avui amb una contrarellotge individual de vuit quilòmetres pels carrers de Màlaga que servirà només per establir el primer líder i poca cosa més, ja que s’espera que les diferències siguin mínimes. Amb l’absència de Chris Froome o Alberto Contador, entre altres, enguany la prova està més oberta que mai quant a favorits. Entre els 176 ciclistes que prenen part de la prova, n’hi ha sis o set que són aspirants clars al triomf, però cap d’ells destaca clarament per sobre de la resta.

Etiquetes:

Richie Porte (BMC) és l’home més ben posicionat a les cases d’apostes per fer-se amb el triomf final, però està seguit de prop pel resident Simon Yates (Michelton-Scott). També figuren a la llista de favorits Fabio Aru (UAE) i el colombià Miguel Ángel López (Astana), així com el seu compatriota Nairo Quintana (Movistar). Per la seva part, el també resident David de la Cruz és l’home escollit pel totpoderós Sky per lluitar per la general. Altres noms com el de Thibaut Pinot (Groupama FDJ) o els germans Gorka i Ion Izaguirre (Bahrain-Mérida) no falten en aquesta llista de possibles guanyadors de la prova.

Per poder respondre a les expectatives de paper de favorit, tots ells hauran de fer una gran actuació els dies 14 i 15 a Andor­ra, on es preveu que es decideixi la general en dues etapes que no deixaran ningú indiferent.

tracking