Futbol sala

L'FC Encamp es prepara per a una nova participació a la Champions

S’enfrontaran als campions d’Àustria, Noruega i Finlàndia a la fase preliminar

L'FC Encamp es prepara per a una nova participació a la ChampionsFC ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sideco FC Encamp disputarà entre el 29 d’agost i l’1 de setembre la ronda preliminar de la nova Champions League de futbol sala a Neustadt (Àustria) com a vencedor de la Lliga Viatges Pantours. El conjunt encampadà s’enfrontarà a l’amfitrió, el Wiener Neustadt, el Kampusksen Dynamo (Finlàndia) i al Sandefjord Futsal (Noruega) en una lligueta en què només el campió de grup avançarà a la següent fase, i on l’equip noruec és el gran favorit per guanyar.

Els homes de Lluís Cruz van començar els entrenaments el 10 de juliol i compten amb el gruix de la plantilla de la temporada passada per la cita continental, inclòs Javier Saviola. A més, l’equip encampadà s’ha reforçat amb les incorporacions de Jonathan Flores, exjugador del Madriu, i de Moi Gonçalves, tècnic del CE Sant Julià fins a la temporada passada.

Els del Principat van centrar la primera part de la pretemporada en l’aspecte físic, ja que com va reconèixer Lluís Cruz, “els tres rivals que ens trobarem a Àustria són molt forts físicament”. Ara el protagonisme als entrenaments està sent per la pilota aturada, ja que segons explica l’entrenador del conjunt encampadà “l’hem volgut potenciar perquè hi ha moltes jugades d’aquestes durant un partit i si en podem treure profit ho aprofitarem”.

Des del club encampadà són conscients de la dificultat que es trobaran, ja que per Cruz “només guanyar un partit o empatar a nosaltres ens costa molt pel nivell que sempre ens trobem”, però alhora el tècnic reconeix que “lluitarem, i en il·lusió i ganes no ens ha de guanyar ningú”.

tracking