TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

Ambició i polivalència per al MoraBanc amb Upshaw i Whittington

El MoraBanc presenta Reggie Upshaw i Shayne Whittington, que mostren el seu desig per intentar millorar els registres de l’any passat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir a les oficines centrals de MoraBanc dues de les noves incorporacions d’aquest curs, l’aler pivot Reggie Upshaw, i el pivot Shayne Whittington. Dos fitxatges que es van mostrar ambiciosos de cara a l’inici del nou curs, i dels quals tant Francesc Solana com ells mateixos van destacar la seva versatilitat per ocupar diverses funcions sobre la pista. “Puc complementar les posicions de 4 i 5 en funció de qui jugui, i puc aportar diferents rols”, va explicar Whittington, mentre que Upshaw va declarar que “puc ser un bon complement per als jugadors grans, però també per als alers, i puc defensar bé, fer feina en el rebot i també en la transició ofensiva”. Tots dos jugadors van coincidir a valorar positivament les seves primeres jornades al país, i també en l’ambició que van demostrar tot i ser conscients que venen a un club que acaba de fer la millor temporada de la seva història. En aquest sentit, Upshaw va manifestar que “hem de treballar per millorar el que es va fer l’any passat”, i va agregar que “si podem ser quarts o cinquens, perfecte, i si podem lluitar per guanyar la lliga, també. Em comprometo a lluitar i treballar perquè l’equip aspiri a tot allò que pugui”.

En la mateixa línia va expressar-se Shayne Whittington, que va destacar que “sé que l’equip ha anat creixent cada any i és part de la nostra responsabilitat mantenir aquesta tendència enguany”. Shayne Whittington arriba a Andorra després d’una mala temporada a Rússia, i va admetre que la seva primera opció era tornar a la Lliga Endesa. A més, va agregar que “tinc motivació per ser un jugador rellevant. A Rússia no van sortir les coses com jo volia, i això em fa estar encara més motivat per tornar a l’ACB”. De la seva banda, Reggie Upshaw va afirmar que “crec que tindré una adaptació fàcil perquè he treballat molt aquest estiu per adaptar el meu joc, i espero demostrar el que he treballat els últims mesos”.

Amb la confirmació del retorn de John Shurna, la plantilla tricolor queda ja tancada, i Francesc Solana va aprofitar per valorar com veu la temporada. El director general va manifestar que “l’expectativa esportiva de l’entitat és seguir sent el màxim de competitius possibles com ho hem fet els últims anys”, i va remarcar que “el que esperem de l’equip és que hi hagi entrega màxima, una connexió amb la nostra afició, i que els resultats ens posin al lloc que ens mereixem”.

D’altra banda, l’equip segueix entrenant al pavelló Joan Alay, amb l’absència de Shurna , que s’incorporarà dimecres.

Ambició i polivalència per al MoraBanc amb Upshaw i Whittington

Ambició i polivalència per al MoraBanc amb Upshaw i Whittington

tracking