Automobilisme

De la Casa acaba segon a Chantada

Haurà d’esperar a l’última prova per tancar el títol del Campionat d’Espanya

De la Casa acaba segon a ChantadaCECE COMUNICACIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa va finalitzar en segona posició a la 45a Pujada a Chantada (Galícia) en la categoria 3 i haurà d’esperar fins a l’última prova per certificar el títol del Campionat d’Espanya de Muntanya en la seva categoria. El cap de setmana va començar de manera perfecta per a l’andorrà, que va guanyar la cursa de dissabte i va veure com el seu rival al Campionat, José Antonio Aznar, finalitzava en tercera plaça.

Però la situació va fer ahir un tomb a l’última de les dues curses que es van disputar. A la primera, De la Casa es va tornar a imposar amb un temps de 02’02”139 sobre Aznar, que va finalitzar a tres dècimes del Subaru del pilot del Principat. A la segona de les mànegues celebrades durant la jornada d’ahir, José Antonio Aznar va vèncer amb claredat amb una marca de 02’00”347, mentre que Gerard de la Casa va finalitzar l’última de les tres curses en tercera posició, amb un crono de 02’01”694, a gairebé un segon i mig del vencedor.

Aquesta diferència a l’última mànega va fer que Aznar s’endugués la general amb un estret marge de dues dècimes de segon sobre De la Casa. Amb aquest resultat, el pilot del Principat haurà d’esperar a l’última prova del Campionat per lligar matemàticament el títol. L’última cita se celebrarà a Totana (Múrcia), i l’andorrà en tindrà prou amb un tercer lloc per ser campió.

L’altre participant del país a la prova, Edgar Montellà, també va pujar al podi. El corredor del programa de joves pilots de l’ACA va ser el tercer classificat dintre de la categoria CM Promoció.

tracking