x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Juan Carlos Navarro es retira del bàsquet professional després de 21 temporades

Actualitzada 18/08/2018 a les 07:04
L’FC Barcelona va anunciar ahir que Juan Carlos Navarro no formarà part la pròxima temporada del primer equip de bàsquet. Després de 1.139 partits oficials, 20 temporades i 35 títols com a blaugrana, el jugador català passarà a exercir funcions dintre de l’estructura de bàsquet del club, tal com recull el contracte per una dècada que totes dues parts van signar el 2017.
Durant l’estiu ja havien aparegut informacions a la premsa sobre que el Barça no volia que Navarro seguís, però durant la seva visita al país pel Nike Camp, l’escorta havia explicat que encara no hi havia cap decisió presa, i que tenia clar que si no jugava al Barça, no ho faria a cap altre club i s’acabaria retirant, com finalment ha passat.

A les 21 temporades que Navar­ro ha jugat com a professional, 20 al Barça i una als Memphis Grizllies de l’NBA, ha guanyat 8 lligues ACB, 7 Copes del Rei, 5 Supercopes, 2 Eurolligues, una Copa Korac i 12 lligues catalanes, a més de 13.609 punts en 1.139 partits. Navarro també va ser un fix amb la selecció espanyola, on ha guanyat un Mundial, dos Europeus, i s’ha penjat tres medalles olímpiques (dues de plata i una de bronze).
Etiquetes
  • #1 El Timbaler del Bruc
    (18/08/18 17:34)

    Em recordo d'un partit de Juniors, al Pavelló del Lycée Comte de Foix: BC Andorra - FC Barcelona, amb dos jugadors en pista, que al cap de poc temps, van ser figures mundials, un era el Joan Carles Navarro i l'altre el Pau Gasol, quins records, quina merda com t'atropella el temps.....el Joan Carles deixa de jugar i de moment el Pau li queda el que li queda, dit això. Desitjar-li al Joan Carles Navarro els mateixos èxits fora, dels que ha tingut dins de les pistes, pot estar molt orgullós de la brillant carrera que ha realitzat. Entra a la llista dels irrepetibles.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts