Beqa deixa lloc

El club oficialitza l’acord per rescindir el contracte de l’aler pivot georgià, que fitxa pel Delteco de Sant Sebastià

Beqa deixa llocFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va oficialitzar ahir la marxa de Beqa Burjanadze del club, després que l’entitat i el jugador arribessin a un acord per rescindir el contracte que els unia fins al juny del 2019, i també ahir mateix el Delteco GBC de Sant Sebastià va anunciar l’arribada de l’aler pivot georgià per a la temporada que està a punt d’arrencar. En el comunicat fet públic, el club va desitjar molta sort al jugador en el futur, alhora que va agrair-li la seva feina com a jugador tricolor.

Burjanadze va arribar a l’entitat tricolor la temporada 2016-2017 després de tancar un bon curs al Leyma Coruña de la lliga Leb Or, i va disputar 29 duels de la Lliga Endesa a les ordres de Joan Peñar­roya, on va fer 10 punts, 4 rebots i 13 de valoració de mitjana en 21 minuts sobre el parquet. Però a finals del curs passat va començar el seu calvari personal amb la lesió al genoll dret.

El 30 d’abril del 2017 va disputar el seu últim partit com a tricolor a la pista del Betis, el dia en què el MoraBanc Andorra va certificar la classificació per al play-off, on el georgià ja no va poder ajudar l’equip. La primera intenció dels metges va ser fer un tractament conservador per tal que Burjanadze no passés pel quiròfan, però finalment el 9 de setembre passat va ser operat a Vitòria d’una osteocondritis grau 3-4 del còndil femoral extern del genoll dret. Aquesta intervenció l’havia de tenir uns cinc mesos de baixa, però finalment l’aler pivot no ha reaparegut sobre la pista, i és una incògnita quan podrà reaparèixer sobre el parquet.

Un cop feta pública la notícia de la seva desvinculació, Burjanadze va agrair al club “per aquests dos anys” a les xarxes socials, i també va mostrar la seva gratitud cap al Delteco GBC de Sant Sebastià “per l’oportunitat”.

Amb la fitxa que queda lliure després de la marxa de Burjanadze, la plantilla del MoraBanc Andorra torna a tenir 11 integrants, tot i que per poc temps, ja que els pròxims dies s’anunciarà el retorn de John Shurna, una operació que estava pràcticament tancada, però que no es podia anunciar fins a la sortida de l’aler pivot georgià.

Canvi de casa per entrenar

Paral·lelament als assumptes del mercat, la plantilla del MoraBanc Andorra, sota les ordres d’Ibon Navarro, segueix amb els entrenaments de pretemporada per posar-se a punt de cara a l’inici de la Lliga ACB, a finals de setembre.

La novetat és que des d’ahir, i durant els pròxims dies, l’equip farà les sessions sobre la pista al Pavelló Joan Alay i no al Poliesportiu d’Andorra, ja que s’està preparant per instal·lar la pista que acollirà la setmana vinent els partits més importants del Vall Banc Andorra la Vella Open del World Padel Tour.

tracking