FUTBOL sala

El CE Sant Julià engega amb la fita de “treure's els fantasmes”

El CE Sant Julià engega amb la fita de “treure's els fantasmes”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CE Sant Julià afronta una nova etapa amb la marxa de Moi Gonçalves i el retorn a la banqueta de Jorge Dias, que l’any passat va entrenar el Castellciutat. De cara a la nova temporada, el principal objectiu és “treure’ns els fantasmes de l’any passat amb il·lusió”, tal com admet el tècnic, que reconeix que “el curs passat va ser dolent, no del tot perquè es va salvar la categoria, però es va patir massa per fer-ho”.

De cara a la nova campanya, el CE Sant Julià manté el gruix de la plantilla de la temporada anterior i incorpora tres juvenils i tres fitxatges. Amb aquests jugadors, Dias reconeix que “l’objectiu és salvar la categoria”, i afegeix que “intentarem fer-ho com abans millor, que passarà per ser regulars a casa i a fora, i per què no poder mirar cap a dalt després”.

Els lauredians disputaran el primer partit de lliga el 22 de setembre a casa contra el Sant Sadurní, però abans disputaran cinc partits de pretemporada. El primer serà l’1 de setembre a fora contra el Futsal Mataró, i també es veuran les cares durant l’estiu amb el Futsal Lleida, Futsal Arenys, Futsal Sant Cugat, per tancar la fase de preparació el 16 de setembre a casa contra el CEFS Rubí.

tracking