Enrenou amb les finestres internacionals de la FIBA

Algunes seleccions, com ara la francesa, volen convocar els internacionals dues setmanes abans dels partits oficials

Enrenou amb les finestres internacionals de la FIBAMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les finestres internacionals de la FIBA de classificació per al Mundial del 2019 van arribar amb mal peu l’any passat pel boicot dels clubs d’Eurolliga, i tot apunta que aquest setembre es viurà un nou episodi d’aquesta polèmica. Els primers partits de seleccions d’aquest curs estan programats entre el 13 i 17 de setembre, però algunes federacions, entre les quals la francesa, han decidit convocar els seus jugadors dues setmanes abans, el 2 de setembre, per tal de disputar algun duel amistós i poder preparar millor els matxs de les finestres. Aquesta decisió afecta diversos clubs, entre els quals el MoraBanc Andorra, que té Albicy a la plantilla.

La majoria d’entitats de l’ACB van dir prou després de reunir-se a Madrid i han decidit que només cediran els seus jugadors del 10 al 17 de setembre, 72 hores abans dels partits, tal com marca la normativa internacional de la FIBA.

D’altra banda, la plantilla del MoraBanc Andorra iniciarà aquest matí els entrenaments al Poliesportiu amb 13 integrants, 10 de la primera plantilla (excepte Stevic, encara lesionat, i Burjanadze, que està tancant la seva sortida), i els jugadors del filial Sani Campara, Valters Veberis i Armans Berkis. La data escollida havia de ser ahir, però finalment la plantilla i el cos tècnic va aprofitar per fer una excursió de convivència fins a l’Estany Blau, amb l’ascensió fins al llac, el bany de rigor, una barbacoa, i fins i tot un partit de beisbol.

A més, ahir es va confirmar un nou amistós més, i és que el MoraBanc disputarà dissabte 15 de setembre el tercer Memorial Quino Salvo, ex-jugador mort als 58 anys el 2016 per un càncer. El matx serà a Vigo contra el Porto.

tracking