El Barça derrota el Boca Júniors al Joan Gamper

L’FC Barcelona va imposar-se ahir per 3-0 al Boca Júniors a la 53a edició del Trofeu Joan Gamper, que va servir perquè el conjunt blaugrana presentés totes les novetats davant la seva afició.

Ernesto Valverde va combinar un equip amb titulars i suplents de sortida, i va aconseguir avançar-se d’hora gràcies a una diana de Malcom al minut 18. Una de les noves incorporacions dels catalans va internar-se per la banda esquerra i va superar Andrada amb un xut ras i potent. Encara abans del descans, el Barça va aconseguir el 2-0 després d’una gran finalització de Leo Messi, que va aprofitar una errada de la defensa per plantar-se tot sol davant del porter i superar-lo amb un toc subtil i elevat per sobre del seu rival.

Ja a la segona meitat, i amb gairebé tots els jugadors substituïts, va arribar el definitiu 3-0 blaugrana obra de Rafinha. El brasiler va aprofitar una combinació amb Luis Suárez i va superar el porter a porteria buida després de fer-li un barret.

Abans del partit, Leo Messi va fer el seu primer discurs com a capità i va engrescar l’afició dient que “prometem que farem tot el possible perquè la Champions torni a estar al Camp Nou.”