El Centre Comercial Andorrà, nou patrocinador dels equips Enfaf

L’establiment i la federació tanquen un acord per a la pròxima temporada

El Centre Comercial Andorrà, nou patrocinador dels equips EnfafFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CCA (Centre Comercial Andor­rà) i la Federació Andorrana de Futbol van presentar ahir un acord de patrocini per als equips de base de la FAF. Gràcies a aquest nou vincle, el logotip del centre comercial apareixerà a les samarretes de tots els equips Enfaf de futbol i futbol sala (enguany en seran deu amb gairebé 300 futbolistes gràcies a la creació de l’infantil i cadet b masculins) que disputen competicions catalanes. L’acord d’esponsorització és d’un any ampliable.

El director de màrqueting de CCA, Daniel Martínez, va assegurar que “després de molts anys, volíem associar la nostra marca amb l’esport, i fer-ho amb el futbol base i femení és positiu”, i va afegir que “a més, aquesta és la primera aposta per comunicar-nos fora d’Andorra, es reforçarà el nostre coneixement de marca i esperem que ens doni una empenta”. De la seva banda, el seleccionador sub-21 i coordinador de la FAF, Justo Ruiz, va manifestar que “tenir la possibilitat d’estar patrocinats per una empresa així és molt important”.

A més de les equipacions del joc del futbol base, l’acord de patrocini també converteix el Centre Comercial Andorrà en distribuïdor exclusiu de la nova samarreta de joc de la selecció absoluta que la FAF presentarà la setmana vinent de cara a la Lliga de les Nacions. Abans, els homes de Koldo Àlvarez disputaran un amistós dissabte contra els Emirats Àrabs Units a Àustria.

Durant l’acte, Justo Ruiz també va valorar el fitxatge de Max Llovera per l’Horta, i va assegurar que “és positiu, l’Horta fitxa un gran jugador, i ell ha de seguir madurant i ha d’aprendre molt”.

tracking