pàdel

Quatre representants andorrans, a la cita del World Padel Tour

Gustavo Morales i Natàlia Font repetiran participació, i Gerard Florido i Berta Juncosa són les novetats

Quatre representants andorrans, a la cita del World Padel TourARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cita andorra del World Padel Tour (WPT), que es disputarà del 19 al 26 d’agost entre les instal·lacions del Principadel i el Poliesportiu d’Andorra, on estarà situada la pista central, comptarà amb un representant andorrà més que a l’edició passada. El Principadel ha estat atorgat enguany amb una wild card més en la categoria femenina i en total seran quatre les parelles que comptaran amb un dels dos jugadors del Principat. El resident Gustavo Morales, que ja va ser a la prova andorrana el 2017 i aquesta temporada ha disputat diverses cites del calendari del WPT, farà novament parella amb el lleidatà Arnau Íñiguez. També repetirà participació al Principat Natàlia Font, que aquesta vegada farà parella amb Yasmina Trigueros, jugadora de Lleida que es troba al número 40 del rànquing català i que disputarà per primera vegada una cita del màxim circuit mundial.

A l’altra parella masculina hi haurà un canvi. L’any passat Jean Baptiste Poux va ser el representant i enguany l’escollit és el professor de tennis andorrà Gerard Florido, que jugarà al costat del tarragoní Rubèn Peña. Finalment, Berta Juncosa aprofitarà la quarta wild card i farà parella amb Berta Perdigues, que prové d’Organyà.

Les quatre parelles amb representants andorrans començaran disputant partits de les pre-prèvies, probablement dilluns 20 al matí els homes i dimarts 21 les dones. Les inscripcions per a la primera fase encara estan obertes i de moment hi ha 16 parelles en categoria masculina i 7 en la femenina. No obstant això, fins a la setmana vinent s’espera que es realitzin moltes més inscripcions.

tracking