El Barça ven Yerry Mina per 20 milions més del que va pagar

L’Everton fitxa el colombià i a més obté la cessió d’André Gomes

El Barça ven Yerry Mina per 20 milions més del que va pagar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mercat de fitxatges de la Premier League va tancar ahir a la tarda amb dues operacions que van involucrar l’FC Barcelona gairebé a l’hora límit. L’Everton va fer-se amb els serveis de dos dels seus jugadors: Yerry Mina i André Gomes. El club de Liverpool pagarà als blaugrana uns 31,75 milions d’euros pel fitxatge del colombià, dels quals 1,5 són en variables. Aquesta xifra suposa gairebé uns 20 milions més dels que va pagar el Barça per ell el mes de gener passat (12 milions d’euros), per la qual cosa el central es convertirà en un dels jugadors més rendibles de la història de l’entitat blaugrana, on no ha arribat a tenir el protagonisme esperat.

A més, l’Everton va obtenir la cessió per a un curs d’André Gomes, pel qual pagarà 2,25 milions d’euros, i també es farà càrrec de la seva fitxa. Amb tot, la intenció del Barça era vendre’l, però cap club ha accedit a fitxar-lo.

Amb el tancament del mercat de fitxatges de la Premier, que fa que els clubs anglesos encara puguin vendre però no comprar, els blaugrana tenen més complicat la incorporació de Paul Pogba, que hauria expressat el desig de jugar al Barça.

tracking