A la rampa de sortida

El Guipúscoa s’interessa per fitxar Beqa Burjanadze i aplana la seva marxa del MoraBanc, per a la qual ha d’arribar a un acord amb el club

A la rampa de sortidaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha dissenyat la plantilla per a la temporada 2018-2019 amb molta rapidesa. Abans d’acabar el juliol ja tenia les dotze fitxes dels jugadors per al nou curs liderat per Ibon Navar­ro i tot semblava aleshores que el club ja es podia dedicar exclusivament a pensar en el calendari de partits amistosos de la pretemporada i aparcar la carpeta dels fitxatges. No obstant això, el director general, Francesc Solana, va anunciar pocs dies després que no volien comptar amb Beqa Burjanadze en cas que no es recuperés de la lesió al genoll, que el va deixar tota la temporada passada en blanc i part del final de l’anterior.

El club no vol comptar un altre curs amb més de 12 fitxes i el georgià segueix sense una data de retorn concreta. Burjanadze es va moure per trobar un nou destí i, segons va avançar Diario Vasco, el Guipúscoa és l’equip més ben posicionat per fer-se amb els seus serveis. De fet, l’acord entre el club basc i el jugador ja seria total i ara només queda que Burjanadze arribi a un acord amb el MoraBanc Andorra per a la seva desvinculació, ja que el contracte que tenen en vigor actualment els uneix fins al juny del 2019. L’entitat tricolor i el georgià estan mantenint converses i de moment no hi ha entesa.

Mentrestant, Solana treballa per renovar John Shurna, la primera opció per substituir la possible baixa de Burjanadze. Amb tot, no es preveu que pugui tancar res amb el nord-americà fins que hagi resolt la situació amb Burjanadze. En cas d’arribar a un acord per rescindir el contracte del georgià i de poder signar la renovació amb Shurna, l’entitat del Principat donaria per tancada, aquesta vegada sí, la plantilla de la propera temporada.

Per la seva part, el Guipúscoa, que encara té gran part del seu joc interior per definir, també està mirant de pescar altres exjugadors del MoraBanc. Un d’ells és Landing Sanè, que va arribar al gener al Principat i, tot i rendir bona part dels partits que va disputar, no ha comptat en els esquemes de Navarro i Solana per la seva elevada fitxa. De moment, el Delteco GBC i el jugador francès estarien mantenint negociacions i no hi hauria res tancat. Un altre dels pivots que interessaria els bascos, segons L’Esportiu, és Jordi Trias, que tindria l’opció de tornar a l’ACB si accepta l’oferta que té damunt la taula.

Upshaw, també ambiciós

Per altra banda, el darrer fitxatge d’aquest estiu, Reggie Upshaw, va fer les seves primeres declaracions com a jugador del MoraBanc en una nova entrevista a la web del club. Com la resta dels seus nous companys, el nord-americà va demostrar una gran ambició de cara a la nova campanya. “Crec que la meta de l’equip hauria de ser, per descomptat, arribar al play-off, però també passar ronda i lluitar al màxim per aconseguir el títol”, va indicar Upshaw.

JAKA BLAZIC JA ÉS OFICIALMENT JUGADOR DEL BARÇA LASSA

L’FC Barcelona Lassa va fer oficial ahir la incorporació de l’exjugador del MoraBanc Andorra Jaka Blazic. L’eslovè ha signat per a una temporada amb el conjunt blaugrana, que amb el fitxatge dona per tancada la plantilla per a la campanya vinent.

tracking