El Chelsea pagarà vuitanta milions d'euros per Kepa

El porter de l’Athletic es converteix en el més car de la història

El Chelsea pagarà vuitanta milions d'euros per Kepa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Kepa Arrizabalaga es convertirà en el porter més car de la història, una vegada el Chelsea faci oficial el seu fitxatge per 80 milions d’euros, la clàusula de rescissió del contracte amb l’Athletic de Bilbao. A més, serà el jugador espanyol pel qual s’ha pagat més, superant els 66 milions d’euros que el mateix conjunt blue va pagar per Álvaro Morata. El d’Ondar­roa va viatjar ahir des de Madrid fins a Londres per tancar el seu traspàs, motivat per la insistència de Thibaut Courtois per anar al Reial Madrid.

De fet, el belga no es va presentar a l’entrenament d’ahir amb el seu actual equip per pressionar la seva sortida, la qual des de la capital espanyola ja donen per feta. Amb tot, l’operació s’ha de tancar ràpidament ja que el mercat de fitxatges de la Premier es clou demà mateix. Un dels altres moviments que s’espera entre el Reial Madrid i el Chelsea és el de Kovacic, que també s’ha rebel·lat contra el seu club per canviar d’aires i tot apunta que marxarà cedit al conjunt londinenc.

Per la seva part, Yerry Mina està a punt de deixar el Barça en direcció l’Everton o el Manchester United, d’on finalment sembla que no sortirà Paul Pogba.

tracking