Motociclisme

Xavi Cardelús no pot acabar la cursa a Brno per una caiguda

L’andorrà pateix un toc amb Jules Danilo i no pot evitar caure durant la tercera volta del Gran Premi

Xavi Cardelús no pot acabar la cursa a Brno per una caigudaSTYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús no va poder finalitzar ahir la cursa del Gran Premi de la República Txeca, que es va disputar al circuit de Brno. El del Principat va patir una caiguda a la tercera volta després de patir un toc amb el francès Jules Danilo i va perdre el control de la seva Kalex. L’andorrà va caure a terra i per sort no va patir cap conseqüència important, tot i que es va fer una abrasió al colze.

En aquell moment, Cardelús estava situat en la 27a posició. Abans, a la sortida, en la qual era 31è, va avançar tres rivals i es va anar intercanviant llocs amb ells fins que la cursa va acabar per a ell a la tercera volta. “No acabar una cursa és sempre un motiu de frustració i aquest cap de setmana més perquè per la progressió que havia fet i la diferència de temps respecte als rivals que em precedien, crec que podia haver aconseguit el meu millor resultat al Campionat del Món”, va valorar Cardelús en acabar la cursa.

Malgrat la caiguda, Cardelús va celebrar el fet que no fos res greu. “Sortosament, no hi ha cap fractura ni lesió que hagi de comprometre la meva participació al proper Gran Premi”, va indicar l’andorrà. Aquest serà la setmana vinent a Àustria, on gaudirà de la setena wild card al Mundial.

Per altra banda, a la cursa de MotoGP, Andrea Dovizioso es va endur el seu segon triomf del curs, amb Jorge Lorenzo, segon, i Marc Márquez, tercer. El d’Honda va ampliar el marge a la general i el va deixar en 49 punts respecte al segon, Valentino Rossi, quart ahir. La nota negativa va ser que el resident Pol Espargaró no va poder córrer per una caiguda al warm-up en la qual es va fracturar la clavícula.

tracking