x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

100 milions de lliures per Pogba

Mino Raiola proposarà a l’United aquest preu perquè el Barça el pugui fitxar
Pogba celebrant el títol de campió del món a la final del Mundial de Rússia.

100 milions de lliures per Pogba

Pogba celebrant el títol de campió del món a la final del Mundial de Rússia.

Actualitzada 06/08/2018 a les 07:14
Mino Raiola, un dels agents de futbol més mediàtics, està preparant la sortida de Paul Pogba del Manchester United, segons informaven ahir múltiples mitjans anglesos. L’FC Barcelona és el club més ben posicionat per fer-se amb els seus serveis, ja que tal com va confirmar el seu tècnic, Ernesto Valverde, busca un migcampista més per tancar la plantilla, a més d’un lateral, i el francès és el candidat que més desitja. Amb tot, els blaugrana hauran de pagar un alt preu per Pogba ja que l’agent italià proposarà en una reunió amb els responsables del club anglès que el venguin al preu de 100 milions de lliures, un 112 milions d’euros, segons els mateixos mitjans de comunicació d’Anglaterra.
A dia d’avui, el francès té més números per sortir del United que de quedar-se per la seva mala relació amb el tècnic, José Mourinho. Si finalment hi ha un traspàs, però, s’haurà de gestionar a corre-cuita ja que el mercat de fitxatges de la Premier tanca aquesta setmana. Un dels moviments que també es podrien donar en clau blaugrana, segons el diari Sport, és el fitxatge de Yerri Mina per l’Everton després que finalment el colombià no hagi arribat a un acord amb l’United.

Per la seva part, el Barça presentarà avui el seu darrer fitxatge, Arturo Vidal, que primer passarà la revisió mèdica, l’últim tràmit abans de signar el contracte amb el club blaugrana. També durant la jornada d’avui, el Barça recuperarà la resta de jugadors que queden després del Mundial, com Rakitic, Umtiti, Coutinho o Luis Suárez, entre altres.
Etiquetes
  • #1 Pornogràfic
    (06/08/18 14:50)

    A ningú sembla molestar-li aquests sumes, desproporcionades i obscenes comparats amb les quantitats destinades a pal·liar la fam i les malalties al món. Els paguem entre tots comprant els drets de televisió, pagant canals de pagament i els productes associats a aquestes figures i clubs, i no protestem per la alça de impuestoso per retallades en educació, salut, pensions, cooperació o investigació. Alguna cosa va molt malament en la nostra societat.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts