TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Motociclisme

Xavi Cardelús sortirà des de la 31a plaça a Brno

Xavi Cardelús sortirà des de la 31a plaça a Brno

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va seguir progressant ahir en els registres de manera constant al circuit de Brno durant la tercera sessió de lliures i la qualificació del Gran Premi de la República Txeca. El pilot del Principat va acabar la jornada amb un millor registre de 2’04’’65, uns dos segons i mig més ràpid que el seu millor temps de divendres, i 2’’4 més lent que el del poleman d’ahir, l’italià Luca Marini (2’02’’244). Aquesta millora va situar Cardelús en la 31a i antepenúltima posició de l’engraellat de sortida d’avui. “Estic realment content perquè hem continuat avançant amb pas ferm. Estic força a prop dels tres o quatre pilots que em precedeixen i aquest és un bon senyal de cara a la cursa. Seguim aprenent sense deixar de millorar i anem complint els objectius”, valora Cardelús.

En la categoria reina, Andrea Dovizioso va ser poleman de sorpresa de la jornada. Ningú comptava amb ell per a la lluita, però l’italià va superar tothom amb un temps d’1’54’’689. Prop seu va acabar Valentino Rossi, que sortirà segon, mentre que Marc Márquez completarà la primera línia de l’engraellat de sortida. El millor resident a la qualificació va ser Àlex Rins, que sortirà novè. La cursa es disputarà avui a partir de les 14 hores, mentre la de Moto2 serà a les 12.20 hores.

tracking