Jaka Blazic, molt a prop de fitxar per l'Iberostar Tenerife

Jaka Blazic, molt a prop de fitxar per l'Iberostar TenerifeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jaka Blazic està molt a prop de convertir-se en jugador de l’Iberostar Tenerife, segons va avançar ahir el mitjà canari Diario de Avisos. D’aquesta manera, l’eslovè continuaria la seva carrera a la Lliga Endesa, una de les seves prioritats, tot i que no en un club d’Eurolliga, ni d’Eurocup. No obstant això, l’aler seguiria compartint vestidor amb un altre exjugador del MoraBanc Andorra, Colton Iverson, que va ser una de les primeres adquisicions del club tinerfeny aquest estiu. En canvi, el de Blazic seria el darrer fitxatge de l’Iberostar per a la temporada 2018-2019, segons informaven els mitjans locals.

De passada, l’arribada de l’eslovè i vigent campió d’Europa a Tenerife acabaria de confirmar el que ja era obvi i que va avançar el Diari just en acabar la temporada: que no seguirà defensant la samarreta del MoraBanc. El club era conscient que no hi comptava des de l’inici de l’estiu perquè a part de l’elevada fitxa, de vegades no creava cohesió dins del vestidor.

Amb tot, els registres damunt de la pista sí que van servir de molt a l’equip. Va ser el jugador més anotador i el segon més valorat, precedit per Jaime Fernández, amb una mitjana de 13,1 punts i 12,5 crèdits de valoració per partit. Per tant, i malgrat que només ha jugat una temporada al Principat, si es confirma el fitxatge per l’Iberostar Tenerife l’eslovè serà molt probablement ben rebut al Poliesportiu quan torni, el 27 o 28 d’octubre, a la jornada 6.

tracking