El PSG es proclama supercampió de França

Els parisencs golegen el Mònaco a la final guiats per Di María

El PSG continua sent l’absolut dominador del futbol francès. El conjunt dirigit ara per Thomas Tuchel es va proclamar ahir supercampió de França per sisena vegada consecutiva després de golejar amb claredat el Mònaco (4 a 0). El triomf, però, es va donar lluny de terres gal·les, ja que la final es va disputar a l’estadi Shenzhen Universiade Sports Centre, del sud de la Xina.

En aquest escenari, Ángel di María va ser el clar líder dels parisencs després de marcar el gol que obria el marcador, de falta al minut 33, i el que el tancava, ja al temps afegit. Enmig, Nkunku i Weah van fer dos gols més que sentenciaven la final. Val a dir que el Mònaco tenia encara moltes baixes, així com el PSG, que no comptava amb Mbappé ni amb Cavani. Sí que hi va ser Neymar, que va ser suplent i va entrar al camp al minut 75, amb el partit encarrilat, i va jugar amb la samarreta del PSG cinc mesos després de l’últim duel amb el conjunt parisenc.