El Barça arriba a un principi d'acord amb Arturo Vidal

El xilè s’incorporarà al club blaugrana per cobrir la baixa de Paulinho

El Barça arriba a un principi d'acord amb Arturo Vidal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si res no canvia, Arturo Vidal serà jugador de l’FC Barcelona la temporada vinent. Segons va avançar RAC1, el jugador xilè i el club blaugrana van arribar a un principi d’acord per a la seva incorporació per a les tres properes campanyes. L’acord amb el Bayern de Munic, equip al qual ha militat els últims tres anys, estaria xifrat entre els 25 i 30 milions d’euros. Vidal s’hauria decidit pel Barça abans que per l’Inter i el Milà, clubs que també es van interessar per ell i que fins i tot li oferien un salari molt més alt. Amb tot, la voluntat de jugar al costat de Leo Messi i el fet d’aspirar amb més opcions a guanyar la Champions League, el seu gran objectiu, han fet que el xilè hagi volgut anar cap a Barcelona.

D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Ernesto Valverde supleix la marxa de Paulinho al mig del camp amb un jugador amb característiques similars. Altres opcions que es van estudiar són les de Pogba i Rabiot, però el club es va decidir finalment pel xilè per cobrir la baixa del brasiler.

Paral·lelament, el Barça està a prop d’incorporar el lateral dret senegalès de 19 anys Moussa Wagué, que s’incorporarà en la dinàmica del segon equip.

tracking