TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Whittington vol ser a la Copa i a les 'semis' del play-off

El nou pivot referent del MoraBanc demostra molta ambició

Whittington vol ser a la Copa i a les 'semis' del play-off

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou pivot de referència del MoraBanc Andorra, Shayne Whittington, ja ha realitzat les primeres declaracions com a jugador tricolor en una entrevista que va publicar el club al seu web ahir, igual que va fer amb els altres nouvinguts. El nord-americà va demostrar una ambició màxima i va parlar d’assolir fites que serien històriques per a l’entitat del Principat. “Vull jugar la Copa del Rei, els play-off i les semifinals de la Lliga Endesa. Espero molt d'aquesta temporada i estic ansiós d’arribar i ajudar a complir aquests objectius”, va comentar Whittington, que hi va afegir: “Vull que siguem un equip que estigui en la conversa dels millors de l’ACB.”

L’exjugador del Zenit també va explicar en aquesta entrevista els motius pels quals havia decidit fer les maletes per venir a Andor­ra. “Sentia que era el millor lloc per a mi com a jugador i persona. La família estava buscant un lloc on l’equip i els fans fossin com de la família i crec que ho hem trobat a Andorra”, va indicar. Sobre ell mateix, el nord-americà va assenyalar que “els fans poden esperar un jugador que treballa dur i que mai es dona per vençut”.

tracking