Neymar se sincera i accepta que “de vegades exagero”

El brasiler envia un impactant missatge en un espot publicitari

Neymar se sincera i accepta que “de vegades exagero”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una coneguda marca de fulles d’afaitar va publicar ahir un espot publicitari en el qual el gran protagonista és Neymar Jr., que envia un impactant missatge a l’afició després de la seva decebedora actuació a la Copa del Món de Rússia en què el Brasil no va poder passar dels quarts de final. En el vídeo, el davanter tracta diversos temes i entre tots destaca la seva sinceritat en parlar de les crítiques envers el seu teatre. “Es pot pensar que exagero i de vegades és cert que ho faig”, indica el brasiler, que puntualitza que “la veritat és que pateixo al camp”.

Neymar també va assegura a l’espot que “poden pensar que caic massa, però la veritat és que no vaig caure, em vaig ensorrar”, amb referència al Mundial. El brasiler afegeix en aquest sentit que “solament qui cau es pot aixecar. Vostè em pot seguir tirant pedres o pot deixar les pedres i ajudar-me a posar-me dempeus, perquè quan ho faig el Brasil sencer s’aixeca amb mi”.

Aquestes declaracions del brasiler en l’espot s’han publicat just uns dies abans de la seva reincorporació al PSG, amb el qual s’espera que sigui a la Xina, on el club parisenc està disputant la pretemporada.

tracking