L'Stade Toulousain, “com a casa” en la tercera estada a Andorra

El club francès torna un estiu més al Principat per treballar al Comunal, al Nacional i a Caldea

L'Stade Toulousain, “com a casa” en la tercera estada a AndorraANDORRA TURISME

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Stade Toulousain va engegar diumenge la tercera estada de pretemporada a Andorra amb una sensació molt familiar, tal com va explicar el tècnic del conjunt francès, Ugo Mola. “Tothom ja coneix les instal·lacions i les persones que s’ocupen de nosaltres. Som com a casa i la qualitat de la gespa aquí és excepcional”, va comentar l’entrenador, que hi va afegir que “si tornem és perquè tot és perfecte i els elements que ens posa a disposició el país són molt bons”.

L’equip serà al Principat fins divendres, fent una doble sessió de feina diària, principalment a l’Estadi Comunal, on treballa sobre gespa natural, i també farà algun entrenament de xuts a pals a l’Estadi Nacional, sobre terreny sintètic. Finalment, a les instal·lacions de Caldea faran sessions de recuperació i musculació. Aquesta és la rutina que l’Stade ha realitzat els anys anteriors i que li ha servit bé per preparar el curs, que arrenca a final d’agost. “Fem una barreja de rugbi i preparació física, la setmana vinent ja tenim un partit i d’aquí a tres o quatre setmanes començarem la lliga”, va descriure el segon entrenador, Régis Sonnes.

Un dels aspectes que sempre envolten l’arribada del club francès al país és la possible disputa d’un partit amistós dins les fronteres tricolors o a prop. No obstant això, un any més el calendari dificulta que aquest objectiu conjunt amb Andorra Turisme es pugui complir. “El problema és el calendari. Ens agradaria fer un amistós aquí. Penso que el fet que el Perpinyà hagi tornat al Top-14 pot ser bo per organitzar un duel per aquí”, va assegurar Mola. Ara per ara, els aficionats al rugbi andorrans s’hauran de conformar de tenir a prop les estrelles del Top-14 i hauran d’esperar per veure-les en acció.

tracking