Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Un mal primer parcial condemna la selecció (52-44)

Andorra, amb una Júlia Márquez estratosfèrica als dos primers quarts (19 punts), lluitarà aquesta tarda pel bronze

Un mal primer parcial condemna la selecció (52-44)FIBA.COM

Un primer quart erràtic, amb molts nervis i falta de precisió (19-8), va resultar un llast difícil d’aixecar per la selecció andorrana. La resta de partit, les noies de Carla Puntí van tenir el control i fins i tot es van imposar en el segon (14-17) i tercer parcial (11-13). Durant el segon quart, An-dor­ra va donar símptomes de recuperació, amb una sensacional Júlia Márquez en el capítol anotador (19 punts en els dos primers parcials) que deixava palès que la jove aler veia la cistella com una piscina. Va ser l’MVP del partit amb 19 de valoració, 21 punts i va capturar set rebots. Tot i estar sempre per sota en el marcador, l’equip nacional presentava candidatura per aconseguir el bitllet per a la final. Només va ser capaç, però, d’aconseguir sis punts, insuficient botí, en l’últim parcial (8-6) i va acabar cedint (52-44). Andorra va quedar fora de la final, però no de la lluita per les medalles. Aquesta tarda (15.00 h) la selecció discutirà el bronze davant Moldàvia, que ahir va perdre davant Gibraltar en l’altra semifinal (41-57).

La seleccionadora, Carla Puntí, es mostrava, malgrat la derrota, satisfeta per la imatge que van oferir les noies: “El problema ha estat, realment, el primer quart. Hem sortit massa nervioses i amb molta pressió, i de vegades costa.” “Si juguem, des del primer minut, com hem fet la resta de partit d’avui [per ahir] estic segura que podem tenir opcions d’aconseguir la medalla”, va afegir. Les cares de les noies al final del partit també reflectien el regust agredolç. Encara no coneixen la victòria però ahir van fer un pas més per aconseguir-ho. El bloc segueix creixent i el bronze seria un bon colofó al campionat.