Upshaw, el nou aler pivot del MoraBanc Andorra

Amb 23 anys i 2’03 d’alçada, el jugador arriba desprès de fer una gran temporada amb el seu equip, el Walter Tigers Tuebingen d’Alemanya

Principi d'acord amb Upshaw

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El BC MoraBanc Andorra ja ha confirmat el fixatge. L’americà Reggie Upshawha és l'encarregat de tancar la plantilla de cara a la temporada vinent. La temporada passada va militar al Walter Tigers Tübingen de la Bundeslliga Alemanya, cuer de la competició germànica.

Upshaw és un aler pivot de 23 anys i 2,01 metres d’alçada nascut a Tennessee que va formar-se a la Universitat de Middle Tennessee, i que més enllà del seu poder a la zona, també té un bon canell per llançar des de més enllà de la línia de 6,75 metres. L’estiu passat, després de no obtenir cap plaça al Draft de l’NBA, va participar en la Lliga d’estiu amb els Milwaukee Bucks i després va signar amb el Walter Tigers Tübingen alemany. Tot i la mala temporada a nivell col·lectiu, el seu equip va baixar amb només una victòria en 34 partits, Upshaw es va revelar com un dels jugadors importants de la lliga, i com el millor de l’equip, ja que en els 33 partits que va disputar a la lliga d’Alemanya va fer 14,4 punts, 6,7 rebots, 2,2 assistències i 17,2 de valoració mitjana per matx.

Un cop acabada la competició a Alemanya, Upshow ha tornat al seu país natal per jugar (per segon any consecutiu) la Lliga d’estiu de l’NBA que s’ha disputat a las Vegas, a les files de Los Angeles Clippers. L’aler pivot ha participat en sis partits d’aquesta competició, amb 10,3 punts, 2 assistències i 8,2 rebots de mitjana. Durant aquesta competició destaca l’actuació que va fer contra els Washington Wizards, on va ser un dels líders de l’equip per aconseguir la victòria (89-74), gràcies als 24 punts (amb un 60 per cent d’encert en tirs de camp i 50 en triples) i 9 rebots.+

El fitxatge del pivot ja és oficial

El MoraBanc Andorra va oficialitzar ahir l’arribada del pivot americà amb passaport macedoni, Shayne Whittington, que signarà com a tricolor per a les dues pròximes temporades. El director general del club, Francesc Solana, va assegurar que “és un jugador amb experiència a la Lliga després del seu pas per l’Obradoiro i arriba amb molta ambició per convertir-se en un jugador important a l’ACB”. A més, Solana també va destacar que “arriba a un equip d’EuroCup, competició que ja coneix i a més, ha jugat amb la selecció de Macedònia, cosa que el farà no ocupar plaça d’extracomunitari”.

tracking