TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Xisco, Betriu i Marc Ferré renoven per a l'FC Andorra

Xisco, Betriu i Marc Ferré renoven per a l'FC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra segueix perfilant la plantilla de cara a la nova etapa al club amb la direcció a la banqueta de Richard Imbernon. El club va anunciar ahir tres renovacions i la marxa de dos futbolistes més el curs vinent.

Pel que fa a les renovacions, una és la de Xisco Pires. L’any passat va començar la temporada com a porter suplent de l’equip, tot i que va acabar la campanya amb quatre partits disputats i tres d’aquests com a titular. Un altre dels futbolistes que continuarà a l’entitat tricolor és el davanter Francesc Betriu, que l’any passat només va poder jugar 12 duels a causa de les lesions on va marcar dues dianes. Per últim, també seguirà al club Marc Ferré. El migcampista que va debutar el juny passat amb la selecció absoluta, va ser un fix l’any passat, tant amb Marc Castellsagué com amb Candi Viladrich, ja que va participar en 29 dels 34 partits de lliga que va disputar l’FC Andorra la temporada passada.

En relació a les marxes, Txus Rubio i Carlos Acosta no seguiran al club. El primer va arribar a l’FC Andorra, on ja havia tingut una etapa anterior, l’estiu passat procedent de la UE Santa Coloma. De la seva banda, Acosta va signar com a tricolor a meitat de temporada, procedent del CF Castellciutat de la divisió d’honor catalana de futbol sala.

tracking