La selecció goleja Anglaterra i lluitarà per la cinquena posició (2-8)

Els homes de Climent Padrós van dominar el matx des de l’inici i no van donar cap opció al conjunt anglès
Els jugadors de la selecció celebren un dels gols aconseguits ahir.

A CORUÑA 2018
Actualitzada 22/07/2018 a les 07:25
La selecció d’hoquei patins va derrotar ahir Anglaterra a l’Europeu de la Corunya i avui s’enfrontarà a Suïssa en el partit pel cinquè i sisè lloc del Campionat. Tot i quedar fora de la lluita per les medalles divendres, donant la cara contra un rival molt superior com ho és Itàlia, els de Climent Padrós no es van ensorrar i ahir no van donar cap oportunitat a la selecció anglesa.
La sortida dels del Principat va ser fulgurant, i al descans ja vencien per 0-4 gràcies a les dianes d’Oriol i Adrià Antequera, i al doblet de Gerard Miquel. A la represa, la història no va canviar gaire, i els tricolors van seguir obrint forat fins a situar el 0-8 al marcador, gràcies a dos gols més d’Adrià Antequera i un altre de Gerard Miquel (tots dos van acabar com a màxims anotadors del matx amb un hat-trick), i una altra diana d’Oriol Antequera, que va fer el segon gol del seu compte particular. Ja dintre dels últims cinc minuts, el combinat anglès va poder maquillar el marcador amb dos gols de William Smith que va posar el definitiu 2 a 8.

El Campionat d’Europa del 2018 de la Corunya posarà avui el seu punt final on la selecció andorrana buscarà fer-se amb el cinquè lloc en el retorn a la competició gairebé una dècada després. El rival per a aquesta posició serà Suïssa (15.00 hores) a qui els tricolors ja van guanyar a la fase de grups del torneig per un ajustat 2-3 gràcies a un gol d’Arnau Dilmé al tram final del matx.