Sagan segueix dominant els esprints del Tour de França

L’eslovac va aconseguir ahir el seu tercer triomf a l’actual edició

Sagan segueix dominant els esprints del Tour de França

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Peter Sagan segueix demostrant que és el millor esprinter de l’actualitat, i ahir va adjudicar-se la 13a etapa del Tour de França després d’imposar-se a Kristoff, Demare i Degenkolb. La jornada d’ahir va transcórrer amb normalitat i una escapada de quatre ciclistes, però el treball del gran grup al darrere va neutralitzar els ciclistes, que anaven per davant i va portar a una arribada massiva a la meta de Valence.

Pel que fa a la classificació general, no es va produir cap canvi, tret de l’absència de Nibali. Després de la caiguda que va patir dijous durant la pujada a Alpe d’Huez, el corredor italià, que ocupava el quart lloc a la general, no va poder prendre ahir la sortida a causa de la fractura que va patir a una de les vèrtebres. Més enllà d’aquest incident, Geraint Thomas manté el maillot groc amb 1’39” de marge respecte al seu company Chris Froome, i 1’50” sobre Tom Dumoulin.

Avui es disputa la 14a etapa de 188 quilòmetres entre Saint-Paul-Trois-Chateaux i Mende, que tindrà quatre ports de muntanya, dos de segona, un de tercera i un de quarta categoria.

tracking