x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Es queda

El MoraBanc Andorra anuncia de manera oficial que Moussa Diagne seguirà vinculat a l’entitat tricolor fins al 2020
Moussa Diagne agraeix a l'afició en un dels duels de la passada temporada al Poliesportiu.

Es queda

Moussa Diagne agraeix a l'afició en un dels duels de la passada temporada al Poliesportiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/07/2018 a les 07:04
El MoraBanc Andorra segueix per feina als despatxos i ahir va confirmar el que era un secret a veus, el retorn de Moussa Diagne al conjunt tricolor fins al final de la temporada 2020. Des que va acabar la cessió de la passada temporada, el club va deixar clar que volia seguir comptant amb el pivot senegalès en el futur, tot i que l’any de contracte amb el Barça dificultava les coses. Però des que fa gairebé un mes l’FC Barcelona Lassa va rescindir la seva vinculació amb Diagne, el seu nom va tornar a ser una de les prioritats per a Francesc Solana, i finalment el jugador signarà per a les dues pròximes temporades com a tricolor, però ara ja en propietat i no com a jugador cedit.
Com va explicar el Diari, una de les claus per a la continuïtat del pivot han estat les seves converses amb el nou tècnic, Ibon Navarro, que li va transmetre la voluntat de tenir-lo a les seves ordres, i la possibilitat de tenir un paper força important a l’equip. De la seva banda, el director general de l’entitat tricolor, Francesc Solana, va destacar sobre la reincorporació de Diagne que “és un jugador que amb la seva entrega ens aporta molt al joc interior”. A més, va manifestar que “estem molt contents per la seva continuïtat”, i va agregar que “ha anat millorant durant la temporada i ha decidit apostar per continuar amb nosaltres per poder seguir millorant com a jugador”.

La passada temporada Diagne va jugar 15 minuts de mitjana a la Lliga Endesa, amb un balanç de sis punts, cinc rebots i nou crèdits de valoració per partit. Però més enllà de números, va aconseguir una magnífica connexió amb el públic del Poliesportiu per la seva lluita, implicació i entrega defensant la samarreta del MoraBanc Andorra, com va destacar el club.

Plantilla gairebé enllestida
Amb el retorn de Moussa Diagne, la plantilla tricolor per a la pròxima temporada ja té deu jugadors i està pràcticament completada. Amb els fitxatges de Rafa Luz, Dylan Ennis, Michele Vitali i Diagne, i la continuïtat d’Albicy, Colom, Stevic, Burjanadze, Walker i Jelínek, només resten dos llocs per cobrir.

Per acabar de tancar-la, el club busca dos jugadors per reforçar la pintura, preferiblement alers pivot. Qui no vindrà és el pivot Tryggvi Hlinason, jugador islandès del València, per qui s’havia interessat el MoraBanc Andorra en qualitat de cedit, ja que segons Chema de Lucas, el seu futur per a la pròxima temporada estarà al Monbus Obradoiro.
Amb les arribades de Luz i Diagne, i les renovacions de Burjanadze, Colom i Jelínek, el MoraBanc ja té cobertes, amb una més, les quatre fitxes obligatòries de jugadors espanyols o de formació (cupos), fet que facilita a Francesc Solana obrir-se al mercat internacional per acabar de completar la plantilla.

A LA VENDA ELS ABONAMENTS PER A LA FINAL DE QUATRE DE LA LLIGA CATALANA PER 10 EUROS
La FCBQ (Federació Catalana de Basquetbol) va posar ahir a la venda els abonaments per a la final de quatre de la Lli- ga Catalana que es farà el 8 i 9 de setembre al pavelló Barris Nord de Lleida.
Els abonaments es poden comprar a la pàgina web del Força Lleida (www.flleida.cat) a un preu de 10 euros fins a l’1 de setembre, quan tant al web com a taquilles passaran a costar 15 euros. Amb aquest abonament es podran presenciar les dues semifinals de dissabte dia 8 (MoraBanc Andorra contra Joventut a les 18 h, i Barça - Manresa a les 20 h), i la final pel dia següent.

A més, tots els nens i nenes fins als sis anys podran aconseguir entrades per a la final de quatre de manera gratuïta.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts