Hoquei patins

La selecció goleja Àustria i passa a quarts com a tercera

Els de Climent Padrós es veuran les cares aquesta tarda contra Itàlia (6-0)

La selecció goleja Àustria i passa a quarts com a terceraA CORUÑA 2018

La selecció andorrana d’hoquei patins va aconseguir ahir una contundent victòria contra Àustria a l’última jornada de la fase de grups del Campionat d’Europa que s’està celebrant a La Corunya. Amb aquesta victòria, el conjunt tricolor va aconseguir la classificació per als quarts de final com a tercera del seu grup per darrere de Portugal i França amb dues victòries i dues derrotes.

No va ser fins a l’equador de la primera meitat que Andorra va poder obrir el marcador amb una diana de penal de Gerard Miquel, i ben ràpid va arribar el 2-0 obra d’Arnau Dilmé amb què es va arribar al temps de descans. A la represa, Gerard Miquel va anotar el segon gol al seu compte particular, de falta directa, i tot seguit Adri Antequera i Llorenç Miquel van ampliar el marcador. Nil Dilmé, a l’últim minut, va tancar la golejada de la selecció.

El combinat de Climent Padrós disputa avui (17.30 h) contra Itàlia el duel corresponent als quarts de final del campionat.