x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ciclisme

Alaphillipe ataca a 20 quilòmetres de la meta i s'imposa a Le Grand-Bornand

El Tour de França escalda motors amb el 'teaser'

El Tour de França escalda motors amb el 'teaser'

El Tour de França escalda motors amb el 'teaser'

Actualitzada 18/07/2018 a les 07:02
S’esperava amb força expectació la primera etapa de la triada alpina que ofereix el Tour. A l’hora de la veritat, cap dels favorits va voler prémer l’accelerador ni ensenyar les seves cartes i no es van produir canvis significatius en la classificació general que el belga Greg Van Avermaet segueix encapçalant. De fet, encara que Chris Froome va tenir un ensurt per una punxada, les hostilitats no van començar fins a l’ascensió del darrer port: Col de la Colombière, amb un intent de fugida sense premi del resident Dan Martin.
Abans, però, a falta de 20 quilòmetres per a l’arribada, el francès Julien Alaphillipe va posar la sal i el pebre a l’etapa i va atacar fins a quedar-se sol fins al final. El basc Jon Izaguirre (Bahrain-Mérida) va acabar segon, a 1’33” del guanyador, i l’estonià Rein Taaramae (Direct Energie) va acabar tercer, a 1’39”.

Avui, l’onzena etapa portarà els corredors d’Albertville a La Rosière amb un recorregut de 108,5 quilòmetres i el primer final a l’alta muntanya. Una jornada on s’espera que ja comenci a haver-hi importants novetats, tant per moviments durant l’etapa com per a canvis en la classificació general. El mateix Van Avermaet va reconèixer en arribar a la meta que havia estat l’últim dia per mantenir el mallot groc.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts